top of page

Restorative Yoga

Att komma i kontakt med allt som pågår i vårt inre kan vara stärkande för självkänslan, stärkande för lugnet och för vår återhämtning. Det är här många upplever att yogan kan vara till en hjälp.

En yoga som inte handlar om att du måste göra på något särskilt vis eller andas på ett specifikt sätt. 

I olika delar av den här yogan får du bland annat lära dig att slappna av även i det spända läget, att komma i kontakt med ditt inre lugn, att träna på hur du mer och mer kan bli observant på dina tankar och känslor men även träna på att släppa känslor. 

Vill du uppleva ett stort lugn och i det samtidigt träna kroppens fysik - så finns det även här en unik variant.

Jag kallar den för Restorative Yoga.

Varför detta namn? Jo för att i denna yoga får du lära dig att komma i kontakt med ditt inre och på olika sätt använda kraftfulla sätt att lugna och bygga upp dig själv och din kropp genom yogan. 

Big Leaf
IMG_2231.jpg

Restorative yogan finns i olika varianter.

yoga3.jpeg

Let it Be 

Den här varianten är bra att börja med. Det är en lugn rogivande yoga  - eftersom du här får lära dig slappna av på olika nivåer i det du upplever i din kropp och i ditt inre. Allt i olika lugna och mjuka rörelser.

 

Du tränar på att känna in kroppen, känslor och tankar och att observera vad som händer. Här får du möjlighet till att också fylla på dig själv med mer energi, kärlek och trygghet i dig själv. 

Release 

Den här varianten är bra för dig som gjort Let it be ett tag eller som gått hos mig på någon session eller som vill släppa på känslor i ditt inre. Det är en väldigt lugn yoga  - eftersom du här får genom kroppen möta känslor och tankar i dig själv. Allt i väldigt få och lugna och mjuka rörelser. Du tränar på att känna in känslor och att också möta dessa och lösa upp dem om du vill. Här ges du verkligen möjlighet till att också fylla på dig själv med mer energi, kärlek och trygghet i dig själv. 

yoga2.jpeg
yoga1.jpeg

Solid

Den här varianten för dig som vill träna på ett nytt sätt. Det är en fysisk yoga men samtidigt lugn. Här jobbar vi med bland annat vetenskapligt bevisade effekter av placebo, förväntningar och observation. Kraftfulla men samtidigt vissa lugna och mjuka yogarörelser. Du får träna på att bygga din yttre och inre styrka och bygga din kropp, men också att lära dig hantera motstånd och spänningar på helt nya sätt. Som avslut ges du möjlighet till att också fylla på dig själv med mer energi, kärlek och trygghet i dig själv. 

Yogan erbjuds just nu under de utbildningar jag håller i eller under sessioner med olika upplägg på innehåll och tid

 så att du i lugn och ro kan yoga var du vill, hur du vill och när det passar dig. 

Big Leaf
bottom of page