Vad kan en session med mig innebära?

“Med Emmas hjälp har jag vänt om min livsstil helt och börjat ta ansvar över mitt egna välmående. Efter ett samtal känns det som jag tar enorma steg framåt. Helt plötsligt lyckas jag åstadkomma sånt som jag aldrig trodde var möjligt för mig! Jag är oändligt tacksam för att jag har investerat i Emma och mig själv”

                                                                 

- Rebecka Jenninger

 Digital Marknadsförare

IMG_3290.heic

Coaching och Känsloterapi

600 kr/timme

Här får du tillgång till kraftfulla verktyg när det gäller att hantera känslor och tankar och uppnå det som du vill med ditt liv. Ofta har vi saker som vi vill bli av med såsom svartsjuka eller känslor av oro. Eller så vill vi helt enkelt få en bättre självkänsla och mer glädje i livet!

Livsstilsrådgivning (inklusive kosten)

600 kr/timme

Vill du leva ett mer hälsosamt liv? Här ser vi över dina dagliga val och rutiner och skapar en kraftfull handlingsplan så att du kan bli en bättre version av dig själv. 

 

Stresshantering och Mental träning

600 kr/timma

Vill du leva ett lugnt och närvarande liv och inte fastna i stress eller tankar? Här får du lära dig helt nya sätt att hantera din vardag, din hjärna och din omgivning för att skapa en starkare och lugnare version av dig själv.  

 

Hypnosterapi

Healing och välgörande beröring

Inledande samtal

500 kr för 90 minuter

I denna session ser vi över vad just du kan behöva i ditt liv för att växa och komma vidare. Vi tar oss an dina tankar, känslor och beteenden och både kartlägger samt planerar för hur just du kan göra för att ta dig framåt och vad som kommer hjälpa dig bäst.

Hypnos

1200 kr/två timmar

Har du något som du verkligen vill bli av med? Ofta används hypnos vid t.ex. rädslor, beroende och ångest men kan användas till allt. Hypnos är en kraftfull metod för att släppa på det som vi inte längre vill ha i våra liv. Läs gärna mer under fliken Hypnos här på hemsidan.

 

Bli fri från ångest & stress

2000 kr

 - 4 sessioner och 2 hypnoser (skapat utifrån dig & dina behov (under 10 veckor)

- kartläggning

- egna designade övningar

- anpassade verktyg

- uppföljning & avstämning

Vi är många som kan lägga både tid, pengar och energi på vårt yttre, men vad skulle kunna hända i ditt liv om du valde att unna dig och satsa på ditt inre ? Föreställ dig känslan av att känna dig helt trygg och må bättre än vad du någonsin gjort inifrån och ut. Vad kommer då att kunna hända i ditt liv?

Här får du ett personligt paket med regelbundna avstämningar och innehåll skapat bara för dig och dina behov. 

Kontakta mig så lägger vi upp tider

 

Unna dig ett inre välmående

1 samtal/månad (på cirka 90 min) - 500 kr

2 samtal/månad (2x 90 min) - 1000 kr

Meditation

"Att bli coachad av Emma har gett mig nya insikter. Om mina val i livet. Om hur jag vill leva i mitt liv. Att jag kan påverka mitt liv i den riktning jag vill.Jag har fått verktyg till hur jag själv kan möta mina känslor och min stress. Att känna tacksamhet och förbättra min självkänsla. Kan varmt rekommendera Emma om du känner att du vill komma vidare"

Malin