top of page

Utbildningen

Self Mastery

Om du vill lära dig massor om dig själv och din kropp och hur du på ett helt nytt sätt (med flera effektfulla och konkreta verktyg som du enkelt kan använda i vardagen) kan må ännu bättre och få mer frid och balans i livet då ska du gå denna kurs! Jag lovar att du inte kommer att ångra dig för en sekund - det är en magisk kurs!

Andrea Flyrin

Är en utbildning som är framtagen av, erbjuds och arrangeras av Kristove Sanchez Rueda

och Kristove Inside Development AB.

I denna utbildning får du lära dig skapa ett emotionellt och mentalt stabilt liv - ett liv med hållbarhet, inre trygghet och mer glädje eller vad du nu önskar fylla livet med.

 

Kristove jobbar som hypnotisör, coach, mindfulnessinstruktör och healer som arbetar med livsstilsförändringar med sessioner, kurser, resor och föreläsningar.

Jag har under flera år sett hans kraftfulla arbete med att ändra människors liv och jag är själv medarrangör och föreläsare i utbildningen Self Mastery.

 

Boka på och läs mer på: https://www.kristove.se/

DSC_0593.JPG
selfmastery.jpg
DSC_0924.JPG

Self Mastery

En utbildning där du får lära dig skapa ett stabilt emotionellt och stabilt mentalt liv utifrån dina känslor, tankar och ditt undermedvetna. Du får bland annat möjlighet att skapa ett liv utan stress, prestation där du inte går igång på egna och andras beteenden och agerande.  

 

Du ges möjlighet att få lära dig bli din egna terapeut och hur du kan jobba med oönskade känslor, tankar och beteenden samt gå till djupet med orsakerna bakom.Dessutom får du lära dig mer om ditt undermedvetna samt hur du kan jobba med detta själv och därigenom nå bestående förändringar. 

Du får bl.a. lära dig hur ditt undermedvetna styr dig och hur du kan hantera och arbeta med känslor, tankar och beteenden, förändra dem och inte fastna i dem - och utifrån det skapa det liv som du vill leva.

 

Vi tar dels upp och arbetar med effektiva och enkla verktyg för att hantera oönskade känslor och beteenden och hur vi kan göra för att hantera detta och må mycket bättre i vår vardag. Du kommer bland annat få kunskaper i känslornas och tankarnas kemi samt påverkan de har på vår hjärna och kropp. Kunskap kring ur omgivningen påverkar dig och hur du kan påverka dig själv och din omgivning. Du får lära dig bygga din självkänsla, inre lugn och inre styrka - och får lära dig en hållbar stresshantering. 

Du får lära dig hur du kan arbeta med ditt undermedvetna, dels att minska på det gamla invanda men också hur du aktivt kan börja programmera det undermedvetna med det som gynnar dig till att leva det liv du önskar så du kan leva ditt liv fullt ut.

 Du får också lära dig grunder och fördjupning i kvantfysik, hur den kan påverka ditt liv och din vardag.

Utbildningen baseras på utvalda delar utifrån hypnos, kvantfysik, NLP, mindfulness, kost, stresshantering, meditation, medvetenhet, coaching och healing, 

 

Self Mastery består av teoretiska pass mixade med praktiska övningar, prova-på och inlärning av kraftfulla verktyg. Du erbjuds också dagliga meditationer och yoga.

Du erbjuds bland annat följande under kursen:

​​

 • Få tillgång till och lära dig hantera oerhört kraftfulla men enkla vägar för att hantera och transformera om känslor, sluta tänka, samt hantera och transformera om oönskade tankar och beteenden.

 • Kunskaper i känslornas och tankarnas kemi samt hjärnans och kroppens biologi

 • Hur energier påverkar dig, ditt humör och ditt välmående och hur energier påverkas av och även påverkar din omgivning 

 • Mer kunskap om hur kosten och omgivningen påverkar dina tankar och känslor och hur du själv kan arbeta med detta

 • Stress, prestation och återhämtning - vad säger vetenskapen kring hur detta påverkar oss och lär dig hur du själv bäst kan och vill hantera detta

 • Hur du kan bli arkitekt i ditt egna liv på ett fördjupat plan samt fördjupade kunskaper kring attraktionslagen

 • Kunskaper kring kvantfysik - olika vetenskapliga kvantfysiska principer samt hur dessa påverkar dig i vardagen

 • Hur du kan skapa nya möjligheter och ett nytt liv utifrån bl.a. kvantfysiska principer och olika verktyg från olika områden såsom hypnos,coaching, healing, kvantfysik, NLP, mindfulness, kost, resiliens, medvetenhet och meditation.

 • Få arbeta med enkla men kraftfulla verktyg så du kan lära dig hantera dina tankar, dina känslor, dina energier och ditt välmående

 • Hypnotiska tillstånd och Självhypnos- vad kan det vara, hur fungerar det och kopplingar till hjärnan

 • Få arbeta med kvantfysikens renande 0-punktsfält

 

 

Vad är då allt detta? Jo detta och mycket mer får du bl.a. veta under utbildningen.

Vad säger deltagare?

"Äntligen lär jag mig kraftfulla verktyg för hur jag ska hantera mina känslor för att må bättre, istället för att bara intellektuellt förstå varför jag mår dåligt och bli sittandes med de negativa känslorna."

 

 

"Känslan är wow helt fantastiskt!

Att få komma hem till dig Kristove  och Emma och ändå inte känna att man är en gäst utan en viktig del av helheten är så värdefullt!Mycket bra verktyg och samtal som gav hopp och styrka!

Missförstå mig rätt men då ni leder oss framåt finns det inga pekpinnar eller känslan av att ni kan ALLT utan att ni ständigt är i utveckling och kunskapssökande! Detta gör att jag känner mig trygg och tar bort min rädsla av att bli lurad!"

"Steg 1 har gett mig en så oerhörd styrka som ger mig möjlighet att förändra lite varje dag utan att det känns övermäktigt! Det har skapat ett lugn hos mig som känns mycket bra. Jag har möjlighet att hålla kvar det inre lugnet även då livet vissa dagar känns tufft!"

 

"Kroppsligt har jag sedan del 1 lyckats att tappa 10 kg, lyckats att träna 5 pass i veckan, relationer har blivit starkare pga att jag är mer närvarande och inte hela tiden på språng, jag har tagit situationer som tidigare varit tuffa med en ny ingång och med ett oerhört lugn! Jag har ofta oerhört ont i min kropp och det äter sig in i huvudet men de senaste veckorna har jag kunnat omvandla sorgen i värken till något som jag tar med lugn och nyfikenhet och jag ger kroppen chans till återhämtning!

 

Min största trygghet är att jag kan få stöd om jag faller ur mina nya vanor, ni finns bara ett telefonsamtal bort! Hela min omgivning känner av förändringen och samma vecka som steg 1 fick jag ett ”erbjudande” till 50% sjukskrivning och nya mediciner. Detta var lockande då jag kroppsligt och själsligt inte orkade med all värk! Men efter steg 1 är detta inte längre ett alternativ då jag i dag gör förändringar som ger mig kraft!"

Madeleine Griph

Att gå kurs i self mastery har verkligen bidragit till en medvetandehöjning och flera insikter kring mig själv, mina beteenden, tankar och känslor. Största resultatet för mig har blivit att jag äntligen börjat prioritera tid med mig själv från en kärleksfull plats istället för att ständigt söka kickar utanför mig själv och gå på högvarv. Jag skulle vilja påstå att jag är mer balanserad och i större utsträckning närvarande och uppmärksam på mig själv och andra i syfte att göra gott och agera från en ren plats i mitt inre.Kristove och Emma är för mig två varma hjärtan som ser och möter mig i närvaro. Som på ett genuint sätt vill se människor växa och hitta just sina nycklar till ett fritt och härligt liv. 

Johanna Dahlbäck

bottom of page